MOTOR KËRKIMI
Kerkim Motorrash
Fuqia (KW/HP):
Polet/Shpejtesia (Xhirot):
Montimi:
Familja:
MOTORËT TANË
Motorët Valiadis Hellenic Motors
Shfletoni neper motoret tane. Shiko detajet dhe specfikimet . Kliko ne figuren siper per te hyre ne seksionin perkates.
PRODUKTE TË TJERA
Produktet
Lista e produkteve të palës së tretë me Inverter, Soft Starter , dhe motorrëve me mbrojtje ndaj eksplozionit dhe produkte të tjera të lidhura.
Athinë, Greqi, Rruga ”Gr. Lambraki” 141 23 Likovrisi. Tel: +302102817217. Faks: +302102814277.valiadis@valiadis.gr